You are here
Home > Partners

Onze trouwe partners

Bij onze partners kan u een kortingscode bekomen die u kan inruilen op de kooppagina.
mervet

DIERENARTS PRAKTIJK QUADRANT (Herne)

Het aanbieden van een kwaliteitsvolle diergeneeskunde, waar uw huisdier omringd wordt met professionele zorg en toewijding, waar de gezondheid en het welzijn van uw huisdier centraal staan, waar uw huisdier behandeld en verzorgd wordt zoals wij zelf als mens willen behandeld worden.
Dát is het doel van onze praktijk!

Bezoek hun website

DAPTHOMASlogo

DIERENARTSPRAKTIJK KASTEELVETCARE (Sint-Pieters-Leeuw)

Sinds 1996 streeft ons kabinet naar een professionele en gepersonaliseerde aanpak voor uw huisdier(en). Dankzij onze ziekenhuisstructuur kunnen we alle nodige intensieve zorgen aanbieden.
Voor alle spoedopnames, staan we ter uwer beschikking dag en nacht, zelfs in het weekend. 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.
Afspraken kunnen gemaakt worden overdag maar jullie zijn ook meer dan welkom op onze consultaties ‘s avonds en op zaterdagvoormiddag. Huisbezoeken zijn mogelijk en in ieder geval beantwoorden wij met veel plezier al uw vragen via telefoon of per email.
Bezoek hun website

 

facebook

HONDENSPECIAALZAAK (Dworp)

Prachtige honden – en kattenspeciaalzaak met een ruim assortiment aan benodigdheden. Specialist in natuurlijke voeding!

Bezoek hun website

JACHTEXAMEN.BE

De digitale leeromgeving voor aspirant-jagers. Een uitgebreid lessenpakket om het jachtexamen grondig voor te bereiden en je slaagkansen te verhogen. Uitgebreid pakket met terminologie, lessen, determinatietabellen, vragenmodules, inclusief de fotovragen, en proefexamens. Maar ook didactische ondersteuning en examenvoorbereiding. Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina’s en probeer eens een proefles uit.

Bezoek hun website

vetcare

VETCARE CENTER (Dworp)

Het team van  Vetcare Center bestaat uit drie  fulltime dierenartsen; waaronder één dierenarts voor uw paarden (consultaties aan huis of op de manege), twee  gespecialiseerde chirurgen, een osteopaat, een gedragsspecialiste (dierenarts), een voedingsdeskundige en een dienst voor aan huis levering.

Bezoek hun website

 

flat

 

 

 

 

 

Shining Stardancers – Flatcoated retrievers for show, work and fun

Wij zijn een kleine, familiale Flatcoated Retriever Kennel die af en toe een nestje zal fokken.
Gezondheid, karakter en rasstandaard zijn voor ons uiterst belangrijk. Ons doel is de rasstandaard in stand houden en zo mogelijk verbeteren.

Bezoek hun website

Top