You are here
Home > FAQ

Uw login is persoonlijk en mag enkel gedeeld worden met alle leden van het gezin. Het is niet toegestaan deze login te delen met andere mensen die een pup hebben en die niet inwonen in het gezin. Bij misbruik hebben wij het recht uw login te blokkeren. Dit zal nooit gebeuren vooraleer we met u contact hebben opgenomen.

Category:
Tag:

Indien u de puppyopvoeden facebookpagina liked ontvangt u éénmalig 1€ korting. Deze code is enkel geldig indien u het totaalpakket koopt, niet op individuele lezingen.

Category:
Tag:

Ja, enkele seconden na uw betaling ontvangt u via uw mailbox uw login gegevens waarmee u gedurende 6 maanden volledige toegang heeft tot de gekochte video(’s). Indien u problemen zou ondervinden neem dan contact met ons op via info@puppyopvoeden.be met vermelding van uw telefoonnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Category:
Tag:

Neen, de video’s zijn enkel online te bekijken via streaming.

Category:
Tag:

Indien u graag persoonlijk advies krijg kan er steeds een videocall worden opgezet via facebookvideo, facetime of skype. De prijs hiervoor bedraagt 25€/half uur. Nadat u de betaling heeft voldaan nemen wij contact met u op om het tijdstip van de call te bepalen. U betaalt nooit meer dan een half uur ook al loopt de call uit.

Category: Technisch
Tag:

Via de link “partners” ziet u een overzicht van alle plaatsen waar u kortingscodes kan bekomen. Deze kortingscodes zijn enkel geldig indien u het totaalpakket koopt, niet op individuele lezingen.

Category:
Tag:
Top