You are here
Home > Voeding > PuppyTV in samenwerking met DUCK Natuurvoeding

PuppyTV in samenwerking met DUCK Natuurvoeding

Puppy-TV

PuppyTV in samenwerking met DUCK Natuurvoeding

Al langer kriebelde het om nieuwe video’s te maken. In PuppyTV ga ik maandelijks in op een aantal leuke, interessante en boeiende hondenthema’s. Nog leuker is dat de video’s gratis zijn. Ze krijgen een leuke plaats op mijn website onder de rubriek  ‘PuppyTV. De video’s worden mede mogelijk door Duck, pionier in natuurlijke hondenvoeding www.duck-food.com. Ik heb in Duck de perfecte partner gevonden om nieuwe projecten te realiseren en om puppyopvoeden.be verder uit te bouwen.

Natuurlijke hondenvoeding

Al langer stond hondenvoeding op de bucketlist van puppyopvoeden.be. Ik heb mij de laatste maanden  verdiept in hondenvoeding en tijdens deze tocht kwam ik Duck tegen. Een bedrijf in de streek dat bekend staat als de grootste producent van België in natuurlijke hondenvoeding. Tijdens een rondleiding heb ik kunnen ervaren en zien hoe natuurlijke hondenvoeding wordt gemaakt en na hun producten uitgebreid te hebben getest gedurende een aantal weken was ik fan!

Ik zal jullie later uitgebreid vertellen over mijn ervaringen en bevindingen. Ik hoop verder dit jaar nog een uitgebreide lezing te maken over hondenopvoeding. In de lezing wil ik jullie informeren hoe hondenvoeding dient samengesteld te zijn. Of je nu graag brokken of vers geeft , er zijn wel degelijk zaken die je als hondeneigenaar zou moeten weten.

Ik wens jullie allemaal veel kijkplezier met PuppyTV. Vind je mijn video’s leuk deel ze dan zeker op facebook waar ze ook zullen verschijnen.

Klik hier voor de afleveringen

Categorieën

Meer artikels

Test je hond op verlatingsangst
Als puppycoach heb ik ervaren dat veel mensen niet weten wat hun pup of  hond doet indien ze overdag uit
Read more.
Hond vergiftigd door berkenboom
Deze week op facebook een geval gelezen van hondenvergiftiging door Berken.  Berkenbloemen ( die staafjes) bevatten xylitol. Ongevaarlijk voor mensen
Read more.
Olly is één jaar! Hip Hip Hoera
Olly is recent één jaar geworden. Vele klanten van puppyopvoeden.be vroegen me hoe Olly er vandaag uitziet. Hierbij enkele mooie
Read more.
Top