You are here
Home > puppyopvoeden.be > Mijn beste wensen!

Mijn beste wensen!

2017 was voor puppyopvoeden.be een heel succesvol jaar.  We konden meer dan 19.700 mensen verwelkomen op onze site.

Toen ik in 2016 startte met deze video-website had ik nooit durven dromen dat ik zoveel puppy-eigenaars zou bereiken.

Ik tracht elke klant steeds individueel een mailtje te sturen met de vraag of ze tevreden zijn. Het pleziert en motiveert me enorm dat klanten mijn aanpak appreciëren en dat mijn tips blijkbaar echt een verschil maken in de opvoeding van hun pup.

In 2017 heb ik twee nieuwe video’s gemaakt onder het thema de jonge hond. Dit hadden er meer kunnen zijn maar ik heb veel tijd moeten investeren in zowel  mijn jachtopleiding als die van Olly. Vanzelfsprekend staat mijn gezinsleven steeds op de eerste plaats en heb ik ook nog een voltijdse job  waardoor veel plannen tijdelijk even in de frigo zijn beland. Ik vermoed dat velen zich hierin herkennen.

Stilstaan is achteruitgaan dus ook in 2018 zullen we nieuwe leuke video’s publiceren. Een nieuw groot project begint zich stilaan te vormen in mijn hoofd en zal in 2018 verder worden uitgewerkt. In 2018 zal ik opnieuw tal van lezingen organiseren over de opvoeding van pups en hopelijk ontmoeten we mekaar daar.

Mijn goed voornemen voor 2018 is opnieuw wat meer in de pen te kruipen en nieuwe leuke tekstjes te publiceren in mijn blog.

Er rest mij jullie nog een spetterend 2018 toe te wensen met veel tijd en liefde voor jullie gezin en jullie honden.

Stijn

Categorieën

Meer artikels

Test je hond op verlatingsangst
Als puppycoach heb ik ervaren dat veel mensen niet weten wat hun pup of  hond doet indien ze overdag uit
Read more.
Hond vergiftigd door berkenboom
Deze week op facebook een geval gelezen van hondenvergiftiging door Berken.  Berkenbloemen ( die staafjes) bevatten xylitol. Ongevaarlijk voor mensen
Read more.
Olly is één jaar! Hip Hip Hoera
Olly is recent één jaar geworden. Vele klanten van puppyopvoeden.be vroegen me hoe Olly er vandaag uitziet. Hierbij enkele mooie
Read more.
Top