You are here
Home > Opvoeding > Olly is twee jaar! Hip Hip Hoera!

Olly is twee jaar! Hip Hip Hoera!

Olly is recent twee jaar geworden en veel volgers van www.puppyopvoeden.be vroegen me om nog eens een video te maken van Olly. Ik heb met veel plezier een video gemaakt waarbij Olly zijn ‘hele kunnen’ demonstreert.  Verder kan ik melden dat ik druk bezig met een nieuw thema voor de  website. Na een periode van rust is de ‘goesting er opnieuw om nieuwe video’s te maken.

Dus hou zeker facebook en de site in de gate! Veel Kijkplezier!

 

 

Categorieën

Meer artikels

Test je hond op verlatingsangst
Als puppycoach heb ik ervaren dat veel mensen niet weten wat hun pup of  hond doet indien ze overdag uit
Read more.
Hond vergiftigd door berkenboom
Deze week op facebook een geval gelezen van hondenvergiftiging door Berken.  Berkenbloemen ( die staafjes) bevatten xylitol. Ongevaarlijk voor mensen
Read more.
Olly is één jaar! Hip Hip Hoera
Olly is recent één jaar geworden. Vele klanten van puppyopvoeden.be vroegen me hoe Olly er vandaag uitziet. Hierbij enkele mooie
Read more.
Top