You are here
Home > puppyopvoeden.be > Wanneer een drone piloot en een hondentrainer mekaar ontmoeten…

Wanneer een drone piloot en een hondentrainer mekaar ontmoeten…

Wanneer een drone piloot en een hondentrainer mekaar ontmoeten….

Een tijdje geleden zag ik op facebook een prachtig filmpje gemaakt met een drone. Ik dacht bij mezelf: “Moest zo een drone eens een hondentraining filmen…?” zo gedacht, zo geregeld….  .Ik plaatste een zoekertje op een drone-forum en even later kwam ik in contact met Pascal Van De Gucht. Pascal woonde in een naburig dorp en was een gecertificeerde drone piloot. Eind december trokken we er samen op uit en onderstaand filmpje is het resultaat. Ik ben er supertrots op!!

Wil je ook je eigen drone filmpje? Je kan Pascal altijd inhuren. Kijk voor meer info op http://www.exellium-drone.be/

 

Categorieën

Meer artikels

Test je hond op verlatingsangst
Als puppycoach heb ik ervaren dat veel mensen niet weten wat hun pup of  hond doet indien ze overdag uit
Read more.
Hond vergiftigd door berkenboom
Deze week op facebook een geval gelezen van hondenvergiftiging door Berken.  Berkenbloemen ( die staafjes) bevatten xylitol. Ongevaarlijk voor mensen
Read more.
Olly is één jaar! Hip Hip Hoera
Olly is recent één jaar geworden. Vele klanten van puppyopvoeden.be vroegen me hoe Olly er vandaag uitziet. Hierbij enkele mooie
Read more.
Top