You are here
Home > in het nieuws > Hondencommercials zijn hot!

Hondencommercials zijn hot!

Honden en zeker pups zijn altijd een dankbaar onderwerp geweest voor reclamemakers. Ik denk dat iedereen zich wel de labrador pup voor de geest kan halen van de reclamespot van Moltonel maar op facebook kwam ik de reclame tegen van BUDWEIZER gelanceerd op de superbowl (2015).Het was zo een succes dat er zelfs een vervolg op gemaakt is.  En ik moet zeggen de reclame heeft het allemaal, een mooie pup, een mooie vrouw, een mooie man, een stel prachtige paarden en een mooie omgeving. Of ik me hierdoor ooit zou laten verleiden tot het drinken van Budweizer lijkt me sterk , maar de reclame heeft me wel geraakt… enjoy!

 

 

 

 

 

Categorieën

Meer artikels

Test je hond op verlatingsangst
Als puppycoach heb ik ervaren dat veel mensen niet weten wat hun pup of  hond doet indien ze overdag uit
Read more.
Hond vergiftigd door berkenboom
Deze week op facebook een geval gelezen van hondenvergiftiging door Berken.  Berkenbloemen ( die staafjes) bevatten xylitol. Ongevaarlijk voor mensen
Read more.
Olly is één jaar! Hip Hip Hoera
Olly is recent één jaar geworden. Vele klanten van puppyopvoeden.be vroegen me hoe Olly er vandaag uitziet. Hierbij enkele mooie
Read more.
Top