You are here
Home > in het nieuws > Jongeren helpen hond!

Jongeren helpen hond!

Ik weiger pertinent om video’s over hondenmishandeling te publiceren. Het web staat er vol van en vaak zijn ze heel heftig. Ik weet dat er veel hondenmishandeling is en ontken de tragiek ervan zeker niet,   maar anderzijds bestaan er ook veel positieve hondenverhalen. Ik focus me liever op die mooie verhalen omdat ze me gelukkiger maken. Hopelijk lukt dat ook bij jullie!

Kijk naar onderstaande video en wees getuige hoe een bende jongeren hun eigen leven riskeren om dat van een hond te redden.

Categorieën

Meer artikels

Test je hond op verlatingsangst
Als puppycoach heb ik ervaren dat veel mensen niet weten wat hun pup of  hond doet indien ze overdag uit
Read more.
Hond vergiftigd door berkenboom
Deze week op facebook een geval gelezen van hondenvergiftiging door Berken.  Berkenbloemen ( die staafjes) bevatten xylitol. Ongevaarlijk voor mensen
Read more.
Olly is één jaar! Hip Hip Hoera
Olly is recent één jaar geworden. Vele klanten van puppyopvoeden.be vroegen me hoe Olly er vandaag uitziet. Hierbij enkele mooie
Read more.
Top